• 0

18 Ocak 2023, 17:12 - Anasayfa // POLİTİKA Haberi yazdır

Yücel Bulut, 'Terörü destekleyenler ibretlik bir tecrübe yaşayacak'

Yücel Bulut, 'Terörü destekleyenler ibretlik bir tecrübe yaşayacak'

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut TBMM Genel Kurulu Parti Grup konuşmasında İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK yandaşları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan eylemler silsilesine sert tepki gösterdi. Yücel Bulut Terörü besleyenler ve koruyuculuğunu yapanların birgün kendi başlarına bela alacaklarını ibretlik bir sonla göreceklerini belirtti.

  • Facebook Paylaş
  • Twitter Paylaş

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut İsveç'in Başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK yandaşları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığı çirkin eylemler silsilesini ve yapılan provokasyonu TBMM Genel Kurulunda yapmış olduğu konuşma ile kınadı. Yücel Bulut, "Terör örgütlerinin ve darbecilerinin hamiliğini âdet hâline getirenler besledikleri hainlerin ve insanlık düşmanlarının bir gün başlarına nasıl bela olacağını ibretlik bir tecrübe olarak yaşayacaklardır" dedi.
 
AZİZ TÜRK MİLLETİNİ HEDEF ALAN REZALETTİR

Yücel Bulut "Türk milletinin iradesiyle seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak bölücü terör örgütü taraftarlarınca İsveç'in başkenti Stockholm'de gerçekleştirilen çirkin provokasyonu lanetliyor ve bu alçak eylemin aziz Türk milletini topyekûn hedef alan bir rezalet olduğunu belirtmek istiyorum. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, bu alçaklığı atıl ve sessiz vaziyette izlemeye kalkışan kim varsa suç ortağıdır. Terör örgütlerinin ve darbecilerinin hamiliğini âdet hâline getirenler besledikleri hainlerin ve insanlık düşmanlarının bir gün başlarına nasıl bela olacağını ibretlik bir tecrübe olarak yaşayacaklardır" dedi.




Kelkit Havadis


YORUM YAZ

BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Kelkit Havadis hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer POLİTİKA Haberleri

Tümü

RÖPORTAJ

Fatih Hürrem Çavuş Camisi'nin sıra dışı imamı: Metin Kaçar
Fatih Hürrem Çavuş Camisi'nin sıra dışı imamı: Metin Kaçar
Fatih'teki Hürrem Çavuş Camii imamı Metin Kaçar kafalardaki bir imam portresinden çok daha fazlasını ifade ediyor. Kapı dolaşıp karanfil dağıtarak mahalle çocuklarını yaz kursuna davet etti. Yüzlerce genç yetiştirdi, Üniversite okuttu.

E-BÜLTEN ABONELİK

Gazetemiz Basın Ahlak Yasasına Uymayı Kabul Eder. Özel ilan ve reklamlardan doğabilecek sorumluluk ilan sahibine aittir. Gazetede neşredilen yazılardaki fikir sorumluluğu yazarına ait olup yayınlanan veya yayınlanmayan yazılar geri verilmez.

Adres : Yeşilırmak Mah. Orkide Sok. Saymaz Apt. Zemin Kat No: 8 TOKAT
Tel : (0356) 212 4884
Gsm : (0546) 449 5162
Bu site 0.051 saniyede yüklenmiştir. [Hata Bildir]