Başkan Yazıcıoğlu "Şehrimizin her köşesini daha da yeşillendireceğiz"
YSK, 31 Mart 2024 Mahalli İdari Seçimleri’nin iptaline yönelik yapılan itirazı reddetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), "Hilal’e Doğru Türkiye" toplantılarıyla Tokat’ta 9 Kasım’da halkla buluşmaya hazırlanıyor
MHP, Türkiye genelinde halkla daha yakından temas kurmak, teşkilat üyeleri ve bölge halkının taleplerini dinlemek amacıyla düzenlediği toplantıların biri de 9 Kasım’da Tokat’ta gerçekleşecek. MHP, "Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru" adı altında Türkiye genelinde toplam 27 bölge toplantısı düzenlemeyi planlıyor. Bu buluşmaların ilki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Erzurum’da başlamıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayesinde yürütülen bu projeyle, ülkenin dört bir yanında vatandaşlarla doğrudan temas kurarak partinin mesajlarını aktarmak ve halkın görüşlerini almak amaçlanıyor. Erzurum’daki ilk buluşma sonrası birçok ilde gerçekleştirilen bu toplantılar, bölgesel olarak devam edecek.

MHP’nin düzenlediği "Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Türkiye Toplantıları"nın temel hedefi, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğrudan yanıt vermek. Parti yetkilileri, bölge toplantıları ile halkın yanında olduklarını hissettirerek, ülkenin dört bir yanında temaslarda bulunuyor. Bu temaslarla bölge halkının sorunlarına çözüm arayışlarını sürdürmeyi, yerel sorunları ve beklentileri partinin ulusal politikalarına taşımayı hedefliyor.

Bu toplantılar, aynı zamanda parti tabanının güçlendirilmesi, teşkilat üyeleri arasındaki dayanışmanın artırılması ve halkın MHP’nin mesajlarını daha yakından tanıması amacıyla gerçekleştiriliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde yürütülen bu projede, bölgedeki teşkilat üyeleriyle halkın bir araya gelmesi sağlanarak hem partinin gücüne katkı sunuluyor hem de bölgesel sorunlara yönelik çözümler geliştiriliyor.
BİR ve BİRLİKTE HİLAL'E DOĞRU TÜRKİYE TOPLANTILARI
Tarih: 9 Kasım 2024
Yer: Tokat Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu
Saat: 13.00
Haber: Yakup ORAKÇI