Başkan Yavuz Cemil Erdem, "Haklı tepkimizi dile getirdik"

09.12.2024 - Pazartesi 17:47

Tokat’ta Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat’ın yaptığı bir sosyal medya paylaşımı büyük tepki topladı. Bu skandal paylaşıma bir tepki de Tokat Balkan Türkleri Dernek Başkanı ve Anadolu Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yavuz Cemil Erdem'den geldi

Başkan Bolat, "Halep’ten gelenler geri dönüyor. Artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün" şeklinde bir ifade kullanmıştı. Bu skandal paylaşımın ardından Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı ve Bolat görevinden uzaklaştırıldı.

Tokat’ta Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat’ın sosyal medya üzerinden yaptığı "Halep’ten gelenler geri dönüyor. Artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün" ifadeleri büyük bir tepki topladı. Bu skandal paylaşıma bir tepki de Tokat Balkan Türkleri Dernek Başkanı ve Anadolu Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yavuz Cemil Erdem'den geldi.

Balkan Türkleri Dernek Başkanı Yavuz Cemil Erdem: "Haklı Tepkimizi Dile Getirdik" Tokat Balkan Türkleri Dernek Başkanı ve Anadolu Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yavuz Cemil Erdem, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü’nün paylaşımına derneklerimiz ve federasyonumuz haklı tepkisini dile getirmiştir. Bu tür ifadelerin toplumsal birliği zedeleyeceğini düşünüyoruz. Tokat Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başlattıkları inceleme ve soruşturma için teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber: Yakup ORAKÇI