Niksar’ın ekonomik gelişimine katkı sağlayan iş insanları iftarda buluştu

15.03.2025 - Cumartesi 18:21

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında, iş dünyanın değerli temsilcileri bir araya geldi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt, Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Karataş ve çok sayıda davetlinin katılım sağladığı programda, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu hep birlikte yaşandı.

İftar programının ardından 2024 yılında en fazla vergi beyan eden mükelleflere ödülleri takdim edildi.

Niksar Belediyesi iştirakı olan Ayvaz İşletmesi kurumlar vergisi sekizincisi oldu. İşletme adına Belediye Başkanı Semih Tepebaşı ödülü aldı.

Ayrıca uzun yıllardır oda üyesi olan üyelere plaket takdim edildi. Niksar’ın ekonomik gelişimine katkı sağlayan iş insanları ve kalkınmasına sundukları değerli katkılar için kendilerine teşekkür edildi.

Haber: Yakup ORAKÇI