Palandöken, “Babalar Günü'nde 50 milyar Tl ciro bekleniyor”
YSK, 31 Mart 2024 Mahalli İdari Seçimleri’nin iptaline yönelik yapılan itirazı reddetti

Yayalar için büyük risk ve sorun oluşturan Sivas Caddesi'ndeki kaldırım ihtiyacı Tokat Belediyesi tarafından çözülüyor
Tokat’ta uzun süredir vatandaşların şikayetlerine konu olan Sivas Caddesi üzerindeki kaldırım eksikliği, nihayet çözüme kavuşuyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu Kemer Mahallesi ile Geyraz Mahallesi arasında kalan bölgede, özellikle düğün salonları ve lokantaların bulunduğu alanda yaya kaldırımı olmaması büyük risk oluşturuyordu.

Mahalle Muhtarından Girişim, Başkan Yazıcıoğlu’ndan Talimat Kemer Mahallesi Muhtarı Turgay Akıntaş’ın girişimleri ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun talimatları doğrultusunda bölgede kaldırım çalışmaları başlatıldı. Projenin ilk etabı büyük oranda tamamlanırken, Şehrazat Parkı önündeki alanda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

500 Metrelik Alanda Yaya Konforu Artıyor Tokat Belediyesi’nden yapılan sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Büyükbeybağı Mahallesi Sivas Caddesi üzerinde yaklaşık 500 metre mesafede yaya ulaşımını güvenli ve konforlu hale getirmek, araç dönüşlerini düzenlemek amacıyla kaldırım bordür ve parke çalışmamız devam ediyor”

Mahalleliden Teşekkür Özellikle çocuklarıyla birlikte yürümek zorunda kalan aileler, güvenli bir kaldırıma kavuşacak olmanın memnuniyetini dile getiriyor. Kaldırım eksikliği nedeniyle yol kenarında yürümek zorunda kalan vatandaşlar, yapılan çalışmaları yerinde bir adım olarak değerlendiriyor.
TokatHaber60