Vali Köklü'nün "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" mesajı

03.12.2025 - Çarşamba 06:09

Tokat Valisi Abdullah Köklü, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" mesajı yayınladı

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle; engelli bireylerimizin toplumsal hayatın her alanında daha kolay, daha güvenli ve daha bağımsız yaşayabilmeleri için yapılan tüm çalışmaları önemle yürütmeye devam ediyoruz.


Engelli vatandaşlarımızın eğitim, sağlık, ulaşım ve istihdam gibi yaşamın her alanında ihtiyaç duyduğu hizmetlere eşit ve kolay erişebilmesi için; kamu kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Unutulmamalıdır ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle, engelli bireylerimizin yaşamını kolaylaştırmak, karşılaştıkları engelleri kaldırmak ve onları toplumun ayrılmaz bir parçası olarak görmek hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu anlamlı gün vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor; onların yanında olduğumuzu ve desteklerimizin devam edeceğini bir kez daha ifade ediyorum"

Haber: Yakup ORAKÇI