Kızılay, Niksar’da "Giyim Butik" açıyor

24.01.2025 - Cuma 18:43

- Niksar Belediyesi ve Kızılay arasında ortak hizmet protokolü imzalandı. Protokolle ilçede ihtiyaç sahipleri için Kızılay "Butik" açılacak -

Niksar Belediye Başkanlığı ve Türkiye Kızılay Derneği Tokat İl Merkezi Başkanlığı arasında ortak hizmet projesi protokolü imzalandı. Belediye Başkanı Semih Tepebaşı ve Türkiye Kızılay Derneği Tokat Şube Başkanı Osman Duru arasında imzalanan protokol ile Kızılay Niksar’da Niksar Belediyesi İş Merkezi'nde bulunan eskiden giyim market olarak kullanılan alanda Kızılay Butik açılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımı yapılacak.

Yapılan protokolün hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Tepebaşı, Niksar Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Haber: Yakup ORAKÇI