Fadıl Aydın, 25 Şubat'ta Erbaa'da
Niksar’da sel alarmı: Dereler taştı, araziler suya gömüldü

AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. İlçe protokolü, şehit aileleri, gaziler ve mahalle muhtarlarının yer aldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
İftar programına katılan Mustafa Arslan, davetlilerle yakından ilgilenerek masaları tek tek dolaştı. Şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla sohbet eden Arslan, katılımcıların talep ve görüşlerini dinledi.

Programda konuşan Arslan, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti. Şehit aileleri ve gazilerin fedakârlıklarının unutulmayacağını vurgulayan Arslan, devletin ve milletin her zaman onların yanında olduğunu ifade etti. Birlik ve beraberliğin korunmasının önemine işaret eden Arslan, “Bu mübarek ay, gönüllerimizi birleştiren, kardeşliğimizi güçlendiren bir rahmet ayıdır. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Devletimiz ve milletimiz, dün olduğu gibi bugün de yarın da daima yanlarında olacaktır. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur”

Okunan duanın ardından katılımcılar aynı sofrada oruçlarını açtı. Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelen davetliler, iftar boyunca sohbet ederek dayanışma duygusunu paylaştı.

Program, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesiyle sona erdi.
Haber: Yakup ORAKÇI