Şehit General Aydoğan Aydın adına "Hatıra Ormanı"

13.05.2026 - Çarşamba 05:06

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Aydoğan Aydın Yurt Müdürlüğü öğrencileri ile Tokat İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Jandarma Özel Harekât Timleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerinin ortak çalışmasıyla, yurt müdürlüğüne ismi verilen Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın şehadetinin 9’uncu yıl dönümü münasebetiyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi

Tokat Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında, şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla “Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Yurt öğrencileri ile jandarma personelinin birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiği program, yoğun katılım ve büyük bir manevi atmosfer içerisinde icra edildi.

Gerçekleştirilen etkinlikte, vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizin emanetine sahip çıkmanın ve milli birlik ile beraberlik ruhunun genç nesillere aktarılmasının önemine vurgu yapıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği program sayesinde, hem çevre bilincinin geliştirilmesi hem de şehitlerimizin hatırasının yaşatılması adına örnek bir çalışma hayata geçirildi.

Katılımcılar tarafından büyük takdir toplayan etkinlik, dikilen fidanların geleceğe nefes olması temennisiyle sona erdi.

TokatHaber60