"Famagusta" dizisi Netflix Türkiye'de yayınlanmayacak
YSK, 31 Mart 2024 Mahalli İdari Seçimleri’nin iptaline yönelik yapılan itirazı reddetti

Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel, tüm köylere eşit hizmet sağlanacağını açıkladı
Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel, 40 üyenin tamamının oyunu alarak göreve gelmesinin ardından köylerin hizmet alımında eşitlik sağlayacaklarını duyurdu. İl Genel Meclisi üyelerinin sözlerinin kendi sözü olduğunu vurgulayan Gürel, "Tüm köylerimiz bizim köyümüz, hizmetleri bu anlayışla planlıyoruz" ifadelerini kullandı. Bu çerçevede, köylerin ihtiyaçlarının tespit edilerek öncelikli sorunların çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Gürel, Tokat'ın Nebi Köyü'ne yaptığı ziyarette köy muhtarı Solmaz Doğan ile bir araya gelerek köyün mevcut durumunu ve ihtiyaçlarını yerinde inceledi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, köyün yaşam standartlarını yükseltmek adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Gürel, “Bugün Nebi Köyü’müzü ziyaret ederek değerli muhtarımızla birlikte köyümüzün ihtiyaçlarını yerinde inceledik. Sizlere daha iyi bir yaşam alanı sunmak adına köy yollarımızı en kısa sürede yenileme sözü verdik. Hizmetlerimizi hız kesmeden sürdürerek, köyümüzün her noktasına dokunmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir Nebi Köyü için çalışıyoruz” dedi.

Ali İhsan Gürel, köylerde ilk olarak su ve kanalizasyon sorunlarının çözüme kavuşturulacağını belirterek, bu hizmetlerin planlamasını 2025 yılı bütçesi çerçevesinde gerçekleştireceklerini ifade etti. Ayrıca, köylere yapılan hizmetlerin adil bir şekilde dağıtılacağının altını çizerek, "Kamu hizmetlerini vatandaşlarımıza eşit bir şekilde ulaştırmak için tüm meclis üyelerimiz ve İl Özel İdaresi çalışanları ile var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı - Ali İhsan GÜREL
Ali İhsan Gürel, 1984 yılında Tokat'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat'ta tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Maliye bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini 2010 yılında tamamladıktan sonra aile şirketinde yönetici olarak görev aldı. Sivil toplum örgütlerinde aktif rol üstlenen Gürel, siyasi kariyerine AK Parti çatısı altında adım attı. AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ve AK Parti İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulundu. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçiminde Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi seçildi ve Meclis Başkanı olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Haber: Yakup ORAKÇI