Bu cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu
Niksar’da sel alarmı: Dereler taştı, araziler suya gömüldü

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Tokat Huzurevi’nde düzenlenen programa katıldı
Başkan Yazıcıoğlu, "Güçlü bir milletin; geçmişten gelen bilgi ve tecrübeleriyle gelecek kuşağına milli ve manevi kültürü aktaran en değerli üyeleri büyüklerimiz, yaşlılarımızdır.

Tokat Huzurevi’nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, yaşayan değerlerimizle bir aradayız. Hoşgörüyü, sabretmeyi, tevekkül etmeyi, inançlı olmayı, umut etmeyi, sakinlik ve sükûneti öğreten bütün büyüklerimizin gününü kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler dilerim.

"Bilgi ve tecrübesiyle geleceğimize yön veren değerli hazinelerimizin, kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu Olsun" dedi.

Haber: M. Halil PAZARLI