Tokatlı gazetecilerden Başkan Tunçel'e "Hayırlı Olsun" ziyareti
Niksar’da sel alarmı: Dereler taştı, araziler suya gömüldü

Tokat Valisi Abdullah Köklü ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “1 İyilik 1 Fidan İçin Pedal Çevirip Adım At” projesi kapsamındaki etkinliğe katıldı
Tokat Valisi Abdullah Köklü ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde, Türkiye Diyanet Vakfı Yurtları, TDV Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, TDV KAGEM ve Diyanet Gençlik Merkezi öğrencileri ve gönüllülerin katılımıyla düzenlenen “1 İyilik 1 Fidan İçin Pedal Çevirip Adım At” etkinliği kapsamında fidan dikti.

Bu proje; Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı eşliğinde, Vali Recep Yazıcıoğlu Camii ve Kur’an Kursu bahçesi'nde, öğrencilerle birlikte fidanlar, doğayı koruma ve ağaçlandırma bilincini aşılamayı amaçlayan bir girişim olarak dikkat çekiyor. Vali Köklü ve Başkan Yazıcıoğlu, etkinlikte öğrencilere çevre duyarlılığı ve yeşil alanların önemini vurguladı. Dikilen fideler, Tokat’ın daha yeşil bir geleceği için önemli bir adım olarak kaydedildi.

Etkinliğe katılan öğrenciler, fidan dikmenin çevreye katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda bir iyilik hareketi olarak da anlam taşıdığına dikkat çekti. Vali Köklü ve Başkan Yazıcıoğlu, projeye destek veren Tokat İl Müftülüğü ve diğer paydaşlara teşekkür etti.

Haber: Yakup ORAKÇI