Nilay Kayım, "Yaza formda girmek için 10 öneri"
YSK, 31 Mart 2024 Mahalli İdari Seçimleri’nin iptaline yönelik yapılan itirazı reddetti

81 İlde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik Jandarma tarafından eş zamanlı olarak "NARKOÇELİK-13" Operasyonları gerçekleştirildi.
"NARKOÇELİK-13" Operasyonlarında; 451 Kg Uyuşturucu Madde ve 87 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi. 194 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Operasyonu sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Uyuşturucu satıcılarının aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; bin ekip, bin personel ve narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 81 ilde "NARKOÇELİK-13" operasyonları düzenlendi.

Haber: Yakup ORAKÇI