Tokat'ta Siber devriye 1 ayda kaç hesap inceledi?
YSK, 31 Mart 2024 Mahalli İdari Seçimleri’nin iptaline yönelik yapılan itirazı reddetti

Tokat'ın duayen gazetecileri Cemalettin Bilgin, Yakup Orakçı ve Kenan Kayhan Tokat Yeni Meydan'da bir araya geldikleri YRP Tokat İl Başkanı Yasin Çeltek ile çay eşliğinde sohbet ettiler. Yapılan sohbette Tokat ve Türkiye Gündemi ele alındı.
Yeşil Niksar & Yörenin Sesi Canik Gazeteleri'nin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bilgin, ABYB Genel Başkan Yardımcısı Yakup Orakçı, Yeniçağ Gazetesi Tokat Temsilcisi Kenan Kayhan ve Yeniden Refah Partisi Tokat İl Başkanı Yasin Çeltek, Tokat'ta bir araya gelerek çay eşliğinde samimi bir atmosferde sohbet ettiler. Yapılan sohbette Tokat ve Türkiye Gündemi ele alındı.

Yapılan bu görüşmede bölgenin ve ülkenin mevcut durumu, siyasi gelişmeler, ekonomik perspektifler ve sosyal meseleler üzerine geniş bir yelpazede görüş alışverişinde bulunuldu ve Tokat’ın potansiyelleri, sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikirlerini paylaşarak önemli bir diyalog ortamı oluşturdu.
Haber: Yakup ORAKÇI